Gudang Informasi

Ισπανία Σουηδία : Ισπανία - Σουηδία 0-0: Το απογοητευτικό γύρω γύρω όλοι των ... / Euro 2020 euro 2021 εθνική.

Ισπανία Σουηδία : Ισπανία - Σουηδία 0-0: Το απογοητευτικό γύρω γύρω όλοι των ... / Euro 2020 euro 2021 εθνική.
Ισπανία Σουηδία : Ισπανία - Σουηδία 0-0: Το απογοητευτικό γύρω γύρω όλοι των ... / Euro 2020 euro 2021 εθνική.

Ισπανία Σουηδία : Ισπανία - Σουηδία 0-0: Το απογοητευτικό γύρω γύρω όλοι των ... / Euro 2020 euro 2021 εθνική.. Στη μάχη του euro θα ριχτεί απόψε η ισπανία, η ομάδα που κατέκτησε δυο σερί τρόπαια το 2008 και το 2012. Από την άλλη πλευρά, το ρόστερ της εθνικής σουηδίας κρίνεται πολλά υποσχόμενο και οι ελπίδες πρόκρισης τουλάχιστον στη φάση των νοκ άουτ είναι σοβαρές. Η ισπανία για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου του euro 2020 φιλοξενεί στο στάδιο καρτούχα της σεβίλλης την σουηδία, με τις δύο ομάδες να κάνουν πρεμιέρα στη μεγάλη διοργάνωση. Η μεγάλη ευκαιρία του μοράτα (vid) ο ισπανός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της σουηδίας, σούταρε μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Euro 2020 euro 2021 εθνική.

Euro 2020 euro 2021 εθνική. Οι δύο ομάδες έχουν… βαρεθεί να τίθενται. Η ισπανία αναμετράται με την σουηδία απόψε (22:00, αντ1) στο «λα καρτούχα» της σεβίλλης για την πρώτη αγωνιστική στον πέμπτο όμιλο του euro. Στη μάχη του euro θα ριχτεί απόψε η ισπανία, η ομάδα που κατέκτησε δυο σερί τρόπαια το 2008 και το 2012. Μπορεί η εθνική ισπανίας να θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση μιας θέσης στην τελική τετράδα, ωστόσο η ομάδα της ιβηρικής χερσονήσου δεν κατάφερε να υποτάξει τη σουηδία.

Ισπανία - Σουηδία: Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει το ...
Ισπανία - Σουηδία: Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει το ... from cdn1.img.sputniknews.gr
Μπορεί η εθνική ισπανίας να θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση μιας θέσης στην τελική τετράδα, ωστόσο η ομάδα της ιβηρικής χερσονήσου δεν κατάφερε να υποτάξει τη σουηδία. Από την άλλη πλευρά, το ρόστερ της εθνικής σουηδίας κρίνεται πολλά υποσχόμενο και οι ελπίδες πρόκρισης τουλάχιστον στη φάση των νοκ άουτ είναι σοβαρές. Euro 2020 euro 2021 εθνική. Το παιχνίδι που ίσως θα κρίνει την 1η θέση του 5ου ομίλου, είναι αυτό ανάμεσα στην ισπανία και την σουηδία, που ξεκινάει σε λίγα λεπτά. Επηρεασμένες από την πανδημία ισπανία και σουηδία. Η ισπανία αν και μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης δεν μπόρεσε να κερδίσει τη σουηδία παρά τις ευκαιρίες που έκανε με το ματς να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα. Τεράστια χαμένη ευκαιρία του μπεργκ (vid) στο 61ο λεπτό, ο μάρκους μπέργκ έχασε εξ' επαφής μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα του Η ισπανία για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου του euro 2020 φιλοξενεί στο στάδιο καρτούχα της σεβίλλης την σουηδία, με τις δύο ομάδες να κάνουν πρεμιέρα στη μεγάλη διοργάνωση.

Οι δύο ομάδες έχουν… βαρεθεί να τίθενται.

Στη μάχη του euro θα ριχτεί απόψε η ισπανία, η ομάδα που κατέκτησε δυο σερί τρόπαια το 2008 και το 2012. Από την άλλη πλευρά, το ρόστερ της εθνικής σουηδίας κρίνεται πολλά υποσχόμενο και οι ελπίδες πρόκρισης τουλάχιστον στη φάση των νοκ άουτ είναι σοβαρές. Μπορεί η εθνική ισπανίας να θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση μιας θέσης στην τελική τετράδα, ωστόσο η ομάδα της ιβηρικής χερσονήσου δεν κατάφερε να υποτάξει τη σουηδία. Τεράστια χαμένη ευκαιρία του μπεργκ (vid) στο 61ο λεπτό, ο μάρκους μπέργκ έχασε εξ' επαφής μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα του Εντυπωσιάστηκαν από το κλειστό στα δυο αοράκια(vid) Η μεγάλη ευκαιρία του μοράτα (vid) ο ισπανός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της σουηδίας, σούταρε μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Χωρίς τον ζλάταν ιμπραίμοβις ή κάποιο. Στην έδρα της ισπανίας (σεβίλλη), περιορισμένος αριθμός θεατών (έως 18.000). Επηρεασμένες από την πανδημία ισπανία και σουηδία. Επί 96 λεπτά η ισπανία έπαιξε στο μισό γήπεδο τη σουηδία, η κατοχή έφτασε κάποια στιγμή ακόμα και στο 81%, αυτό όμως δεν αρκούσε για να φτάσει στη νίκη. Οι δύο ομάδες έχουν… βαρεθεί να τίθενται. Πόσο όμως μοιάζει αυτή η ομαδάρα του ντελ μπόσκε (και Το παιχνίδι που ίσως θα κρίνει την 1η θέση του 5ου ομίλου, είναι αυτό ανάμεσα στην ισπανία και την σουηδία, που ξεκινάει σε λίγα λεπτά.

Τεράστια χαμένη ευκαιρία του μπεργκ (vid) στο 61ο λεπτό, ο μάρκους μπέργκ έχασε εξ' επαφής μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα του Η ισπανία αναμετράται με την σουηδία απόψε (22:00, αντ1) στο «λα καρτούχα» της σεβίλλης για την πρώτη αγωνιστική στον πέμπτο όμιλο του euro. Οι ενδεκάδες των ομάδων έγιναν γνωστές. Στην έδρα της ισπανίας (σεβίλλη), περιορισμένος αριθμός θεατών (έως 18.000). Στη μάχη του euro θα ριχτεί απόψε η ισπανία, η ομάδα που κατέκτησε δυο σερί τρόπαια το 2008 και το 2012.

Ισπανία - Σουηδία LIVE για το Euro 2020
Ισπανία - Σουηδία LIVE για το Euro 2020 from www.newsit.gr
Το παιχνίδι που ίσως θα κρίνει την 1η θέση του 5ου ομίλου, είναι αυτό ανάμεσα στην ισπανία και την σουηδία, που ξεκινάει σε λίγα λεπτά. Η ισπανία αναμετράται με την σουηδία απόψε (22:00, αντ1) στο «λα καρτούχα» της σεβίλλης για την πρώτη αγωνιστική στον πέμπτο όμιλο του euro. Οι ενδεκάδες των ομάδων έγιναν γνωστές. Πόσο όμως μοιάζει αυτή η ομαδάρα του ντελ μπόσκε (και Euro 2020 euro 2021 εθνική. Επί 96 λεπτά η ισπανία έπαιξε στο μισό γήπεδο τη σουηδία, η κατοχή έφτασε κάποια στιγμή ακόμα και στο 81%, αυτό όμως δεν αρκούσε για να φτάσει στη νίκη. Στην έδρα της ισπανίας (σεβίλλη), περιορισμένος αριθμός θεατών (έως 18.000). Οι δύο ομάδες έχουν… βαρεθεί να τίθενται.

Η μεγάλη ευκαιρία του μοράτα (vid) ο ισπανός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της σουηδίας, σούταρε μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Η ισπανία για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου του euro 2020 φιλοξενεί στο στάδιο καρτούχα της σεβίλλης την σουηδία, με τις δύο ομάδες να κάνουν πρεμιέρα στη μεγάλη διοργάνωση. Πόσο όμως μοιάζει αυτή η ομαδάρα του ντελ μπόσκε (και Εντυπωσιάστηκαν από το κλειστό στα δυο αοράκια(vid) Η ισπανία αναμετράται με την σουηδία απόψε (22:00, αντ1) στο «λα καρτούχα» της σεβίλλης για την πρώτη αγωνιστική στον πέμπτο όμιλο του euro. Το μεγάλο παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική στον 5ο όμιλο του euro διεξάγεται στη σεβίλλη όπου η ισπανία υποδέχεται την σουηδία. Πολύ σκληρες για να «πεθάνουν» μετά από την μεγάλη ευκαιρία του μοράτα, οι σουηδοί με τον ισάακ έχασαν και αυτοί ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Επί 96 λεπτά η ισπανία έπαιξε στο μισό γήπεδο τη σουηδία, η κατοχή έφτασε κάποια στιγμή ακόμα και στο 81%, αυτό όμως δεν αρκούσε για να φτάσει στη νίκη. Τεράστια χαμένη ευκαιρία του μπεργκ (vid) στο 61ο λεπτό, ο μάρκους μπέργκ έχασε εξ' επαφής μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα του Οι δύο ομάδες έχουν… βαρεθεί να τίθενται. Οι ενδεκάδες των ομάδων έγιναν γνωστές. Στη μάχη του euro θα ριχτεί απόψε η ισπανία, η ομάδα που κατέκτησε δυο σερί τρόπαια το 2008 και το 2012. Euro 2020 euro 2021 εθνική. Το παιχνίδι που ίσως θα κρίνει την 1η θέση του 5ου ομίλου, είναι αυτό ανάμεσα στην ισπανία και την σουηδία, που ξεκινάει σε λίγα λεπτά.

Euro 2020 euro 2021 εθνική. Επηρεασμένες από την πανδημία ισπανία και σουηδία. Μπορεί η εθνική ισπανίας να θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση μιας θέσης στην τελική τετράδα, ωστόσο η ομάδα της ιβηρικής χερσονήσου δεν κατάφερε να υποτάξει τη σουηδία. Η μεγάλη ευκαιρία του μοράτα (vid) ο ισπανός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της σουηδίας, σούταρε μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Οι ενδεκάδες των ομάδων έγιναν γνωστές.

Euro 2020: Ισπανία-Σουηδία 0-0 - Onsports.gr
Euro 2020: Ισπανία-Σουηδία 0-0 - Onsports.gr from onsports.bbend.net
Το παιχνίδι που ίσως θα κρίνει την 1η θέση του 5ου ομίλου, είναι αυτό ανάμεσα στην ισπανία και την σουηδία, που ξεκινάει σε λίγα λεπτά. Χωρίς τον ζλάταν ιμπραίμοβις ή κάποιο. Η μεγάλη ευκαιρία του μοράτα (vid) ο ισπανός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της σουηδίας, σούταρε μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Οι ενδεκάδες των ομάδων έγιναν γνωστές. Το μεγάλο παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική στον 5ο όμιλο του euro διεξάγεται στη σεβίλλη όπου η ισπανία υποδέχεται την σουηδία. Από την άλλη πλευρά, το ρόστερ της εθνικής σουηδίας κρίνεται πολλά υποσχόμενο και οι ελπίδες πρόκρισης τουλάχιστον στη φάση των νοκ άουτ είναι σοβαρές. Μπορεί η εθνική ισπανίας να θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση μιας θέσης στην τελική τετράδα, ωστόσο η ομάδα της ιβηρικής χερσονήσου δεν κατάφερε να υποτάξει τη σουηδία. Στην έδρα της ισπανίας (σεβίλλη), περιορισμένος αριθμός θεατών (έως 18.000).

Η ισπανία αναμετράται με την σουηδία απόψε (22:00, αντ1) στο «λα καρτούχα» της σεβίλλης για την πρώτη αγωνιστική στον πέμπτο όμιλο του euro.

Η ισπανία αν και μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης δεν μπόρεσε να κερδίσει τη σουηδία παρά τις ευκαιρίες που έκανε με το ματς να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα. Η ισπανία αναμετράται με την σουηδία απόψε (22:00, αντ1) στο «λα καρτούχα» της σεβίλλης για την πρώτη αγωνιστική στον πέμπτο όμιλο του euro. Πολύ σκληρες για να «πεθάνουν» μετά από την μεγάλη ευκαιρία του μοράτα, οι σουηδοί με τον ισάακ έχασαν και αυτοί ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Το μεγάλο παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική στον 5ο όμιλο του euro διεξάγεται στη σεβίλλη όπου η ισπανία υποδέχεται την σουηδία. Χωρίς τον ζλάταν ιμπραίμοβις ή κάποιο. Από την άλλη πλευρά, το ρόστερ της εθνικής σουηδίας κρίνεται πολλά υποσχόμενο και οι ελπίδες πρόκρισης τουλάχιστον στη φάση των νοκ άουτ είναι σοβαρές. Euro 2020 euro 2021 εθνική. Το παιχνίδι που ίσως θα κρίνει την 1η θέση του 5ου ομίλου, είναι αυτό ανάμεσα στην ισπανία και την σουηδία, που ξεκινάει σε λίγα λεπτά. Πόσο όμως μοιάζει αυτή η ομαδάρα του ντελ μπόσκε (και Οι δύο ομάδες έχουν… βαρεθεί να τίθενται. Εντυπωσιάστηκαν από το κλειστό στα δυο αοράκια(vid) Στη μάχη του euro θα ριχτεί απόψε η ισπανία, η ομάδα που κατέκτησε δυο σερί τρόπαια το 2008 και το 2012. Επηρεασμένες από την πανδημία ισπανία και σουηδία.

Advertisement